daenno
  • Facebook
  • Google Plus
  • Youtube

VM Loader 1022LX

                 

EN KOMPAKT LÆSSER MED STOR YDEEVNE

VM Loader 1022 LX er en kvalitetslæsser, hvis minimale omfang gør den let at manøvrere og arbejde med, såvel indendørs som udendørs. Med denne læsser får du en performancesikker maskine med en smal venderadius.


ANVENDELSESMULIGHEDER

VM Loader 1022LX arbejder hurtigt, sikkert og fleksibelt med et højt komfortniveau for føreren og er særdeles anvendelig til arbejde på kirkegårde, hestestalde og minkfarme.

 
 

1022LX infofoto1

  

        
       
                    

STANDARDUDSTYR

Alle vores VM Loader modeller kommer med en omfattende pakke af standardudstyr. VM Loader 1022LX har som standardudstyr hydraulisk hurtigskift, redskabshydraulik i joystick, komplet lysudstyr samt 16.1 kw / 22 hk 3 cylinder kubota motor.

 
       
       
     
 
     
 

REDSKABER

 
 

Gør din VM Loader minilæsser multifunktionel med det store udvalg af redskaber fra vores VM Loader Redskabsprogram. Redskabsprogrammet inkluderer specialudviklede skovle, greb, koste, gafler mv. Med de rette redskaber kan du udføre forskelligartede arbejdsopgaver med kun én minilæsser og tilpasse din VM Loader, så den kan arbejde præcist ud fra dine arbejdsmæssige behov.


 
 
redskabstilkobling     joystickfunktion  

HANDS-FREE REDSKABSTILKOBLING

Redskabsprogrammet til VM Loader er udviklet således, at det tillader redskabsskift uden udstigning af maskinen - let og komfortabelt ved hjælp af redskabshydraulik i loaderens joystick og VM Loader hands-free redskabstilkobling.

 
   

GARANTI OG SERVICE

Ved købet af en VM Loader medfølger altid VM Loader garanti og solid service

1 års garanti

3 års reklamationsret på chassis

Det er vigtigt for os at sikre vores kunder en solid service af højeste kvalitet. Derfor er vores service bygget op omkring
et stabilt reservedelslager og et veluddannet servicepersonale.

   
     
 

OM VM LOADER & VINDERUP MASKINER A/S

 
 

VM Loader er et minilæsserbrand udviklet af Vinderup Maskiner A/S i samarbejde med vores producent. Udviklingen af VM Loader læsserprogrammet har stået på siden 2011, hvor den første VM Loader blev introduceret i Danmark. I udviklingen af læsserprogrammet har det været vigtigt at opbygge læsserne omkring europæisk teknologi og komponenter, som kendetegnes af høj kvalitet og ydeevne.


Ligeledes var målet at skabe multifunktionelle minilæssere til forskelligartede anvendelsesmuligheder - med høj kvalitet og performance som de vigtigste pejlemærker. Med VM Loader får du en støjsvag, pålidelig og fleksibel samarbejdspartner med høj ydeevne. Ganske enkelt en kvalitetslæsser til en pris, der tåler enhver sammenligning.

 
     
   

VM PRINCIPPER

  • Pålidelig arbejdskraft
  • Kvalitet til fornuftige priser
  • Fleksibilitet i arbejdsmuligheder
  • Høj produktivitet og ydeevne
  • Højt serviceniveau

Denne hjemmeside benytter cookies til at huske dine indstillinger og til statistik