daenno
  • Facebook
  • Google Plus
  • Youtube
                 

EN ALSIDIG LÆSSER MED EKSTRA KRÆFTER

VM Loader 1033LX/C er bygget op omkring samme maskine som 1026LX. Forskellen er dog, at du med denne udgave får flere hestekræfter og mulighed for at tilvælge LXC modellen med lukket kabine.


ANVENDELSESMULIGHEDER

Som VM Loader 1026LX arbejder VM Loader 1033LX godt i landbrugs- og entreprenøregi. Har du brug for ekstra hestekræfter eller lukket kabine skal du vælge denne læsser.

 
 

1033LX infofoto1

  

        
       
                    

STANDARDUDSTYR

Alle vores VM Loader modeller kommer med en omfattende pakke af standardudstyr. VM Loader 1033LX/C har som standardudstyr hydraulisk hurtigskift, redskabshydraulik i joystick, komplet lysudstyr samt 24.5 kw / 33 hk og 3 cylinder kubota motor.

 
       
       
     
 
    

KABINE

 
 

Ved købet af VM Loader 1033, 1036 og 1050 har du mulighed for at vælge mellem en model med åben (LX) eller lukket (LXC) kabine. Begge modeller overholder EU regulativer om øget arbejdssikkerhed ved maskinføring.

 
 
 
  1050LX kabineaben   

ÅBEN KABINE (LX)
Som standard kommer VM Loader LX modellerne med en specialudviklet åben kabine, som tilgodeser EU kravet 2006/42/EC om sikkerhedsniveau i maskinen. Arbejder du med en åben kabine, går du derfor ikke på kompromis med den høje sikkerhed. Den åbne kabine er udviklet således, at der sikres maximun sikkerhedsforanstalninger samtidig med at overblikket bevares under arbejdet i maskinen.

 
 


 
  1050LXC kabinelukket           

LUKKET KABINE (LXC)
Lukket isoleret kabine kan tilkøbes VM Loader LXC modellerne. Den specialudviklede lukkede kabine overholder EU regulationerne 2006/42/EC og sikrer et højt sikkerhedsniveau samt en øget arbejdskomfort. Integreret klimasystem er standard i den lukkede LXC kabine, og den er derfor velegnet til udendørs arbejde uanset årstid. Kabinen er udviklet med øje for, at du hele tiden har 360 graders udsyn fra maskinens kabine. Dette sikrer kompromisløs manøvrering af dine arbejdsredskaber og optimal udsigt over dit arbejdsområde.

 

Denne hjemmeside benytter cookies til at huske dine indstillinger og til statistik