daenno
  • Facebook
  • Google Plus
  • Youtube

VM Loader 1026LXE

                 

VM Loader 1026 LX ELECTRIC - EN ALSIDIG LÆSSER

VM Loader 1026LXE er en Lithium-batteri drevet læsser med to el-motorer. Den har en maksimal effekt på 18,5 kw og trækker direkte på transmissionen.
Den anden 8 kw motor driver hydraulikken og aktivers kun ved brug af arbejdshydraulikken.


ANVENDELSESMULIGHEDER

VM Loader 1026LXE er læsseren til dig, som ønsker en elektrisk leddelt kvalitetslæsser, der kan tilpasses mange forskellige formål. Den arbejder med et lavt støjniveau og minimal forurening. En maskine med lave drifts- og serviceomkostninger.

 
 

1026LXE 2

  

        
       
                    

STANDARDUDSTYR

Alle vores VM Loader modeller kommer med en omfattende pakke af standardudstyr. VM Loader 1026LXE har som standardudstyr hydraulisk hurtigskift, redskabshydraulik i joystick, komplet lysudstyr og brede dæk.

 
       
       
     
 
     
 

REDSKABER

 
 

Gør din VM Loader minilæsser multifunktionel med det store udvalg af redskaber fra vores VM Loader Redskabsprogram. Redskabsprogrammet inkluderer specialudviklede skovle, greb, koste, gafler mv. Med de rette redskaber kan du udføre forskelligartede arbejdsopgaver med kun én minilæsser og tilpasse din VM Loader, så den kan arbejde præcist ud fra dine arbejdsmæssige behov.


 
 
redskabstilkobling     joystickfunktion  

HANDS-FREE REDSKABSTILKOBLING

Redskabsprogrammet til VM Loader er udviklet således, at det tillader redskabsskift uden udstigning af maskinen - let og komfortabelt ved hjælp af redskabshydraulik i loaderens joystick og VM Loader hands-free redskabstilkobling.

 
   

GARANTI OG SERVICE

Ved købet af en VM Loader medfølger altid VM Loader garanti og solid service

1 års garanti

3 års reklamationsret på chassis

Det er vigtigt for os at sikre vores kunder en solid service af højeste kvalitet. Derfor er vores service bygget op omkring
et stabilt reservedelslager og et veluddannet servicepersonale.

   
     
 

OM VM LOADER & VINDERUP MASKINER A/S

 
 

VM Loader er et minilæsserbrand udviklet af Vinderup Maskiner A/S i samarbejde med vores producent. Udviklingen af VM Loader læsserprogrammet har stået på siden 2011, hvor den første VM Loader blev introduceret i Danmark. I udviklingen af læsserprogrammet har det været vigtigt at opbygge læsserne omkring europæisk teknologi og komponenter, som kendetegnes af høj kvalitet og ydeevne.


Ligeledes var målet at skabe multifunktionelle minilæssere til forskelligartede anvendelsesmuligheder - med høj kvalitet og performance som de vigtigste pejlemærker. Med VM Loader får du en støjsvag, pålidelig og fleksibel samarbejdspartner med høj ydeevne. Ganske enkelt en kvalitetslæsser til en pris, der tåler enhver sammenligning.

 
     

Denne hjemmeside benytter cookies til at huske dine indstillinger og til statistik