daenno
  • Facebook
  • Google Plus
  • Youtube

 

OVERSIGT:

  1. Cookiepolitik
  2. Privatlivspolitik

1. COOKIEPOLITIK - COOKIES, FORMÅL OG RELEVANS

Når vi placerer cookies, bliver du informeret om anvendelsen og formålet med at indsamle data via cookies.

Vi placerer cookies på din enhed for at optimere sidens funktioner, øge brugervenligheden og forbedring af siden generelt samt målrette markedsføringsaktiviteter.

Vi placerer eksempelvis cookies på din enhed fra følgende samarbejdspartnere:

Google
Når du besøger www.vmloader.dk bliver dit besøg delt med Google for at vi kan lave statistik og forbedre vores hjemmeside, måle effektiviteten af vores markedsføring og for at målrette annoncer til dig.

Statistik data opbevares i maksimalt 24 måneder.

Vi deler også oplysninger om din brug af vores website med Google. Google kan kombinere disse data med andre oplysninger, du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester.

Facebook
Når du besøger www.vmloader.dk bliver dit besøg delt med Facebook for at vi kan lave statistik og forbedre vores hjemmeside, måle effektiviteten af vores markedsføring og for at målrette annoncer til dig.

Vi deler også oplysninger om din brug af vores website med Facebook. Facebook kan kombinere disse data med andre oplysninger, du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester.

 

1.1 VI INDHENTER DIT SAMTYKKE

Før vi placerer cookies på din enhed, beder vi om dit samtykke. Nødvendige cookies til sikring af statistik, funktionalitet og indstillinger kan dog anvendes uden dit samtykke.

Når du besøger vores hjemmeside vil du blive mødt med en pop op tekstboks med information om brugen af cookies. Såfremt du ignorere denne tekstboks og klikker videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål.

 

1.2 SÅ LANG TID OPBEVARES COOKIES

Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg.

 

1.3 SÅDAN SLETTER DU COOKIES

http://minecookies.org/cookiehandtering

 

1.4 SÅDAN UNDGÅR DU COOKIES

Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere dem. Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering.

 

1.5 SÅDAN FÅR DU KONTROL OVER COOKIES 

Hvis du har ønsker i forhold til hvilke cookies der bliver placeret på din enhed anbefaler vi værktøjet ”Ghostery” (https://www.ghostery.com/). Vi er på ingen måde affilieret med Ghostery eller yder support på brugen heraf. Du kan også opsætte din iOS enhed til at blokere visse cookies – læs mere hos Apple (https://support.apple.com/da-dk/HT201265). 

 

2. Privatlivspolitik

 

2.1 VI ER DATAANSVARLIG - VORES KONTAKTOPLYSNINGER

Vinderup Maskiner A/S er dataansvarlig for behandlingen af de personoplysninger vi har modtaget om dig.
Du kan kontakte os på:

Vinderup Maskiner A/S
Nr. Bjertvej 7
7830 Vinderup
CVR-nr.: 20994681
Tlf.: 97441700
E-mail:   Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

2.2 VORES FORMÅL MED BEHANDLING AF DINE PERSONOPLYSNINGER

Dine oplysninger bliver behandlet til de følgende specifikke formål:

2.2.1 For at kunne opfylde vores forpligtelser overfor dig som kontraktpart ved køb af varer og ydelser hos os. Oplysningerne kan også anvendes til salgsstatistik og til at forbedre vores service overfor dig som kunde – eksempelvis: værkstedsarbejde herunder reservedele, garanti etc.

2.2.2 Marketingaktiviteter herunder invitationer til kundeevents etc. (dog kun hvis vi har fået lov til det via skriftlig samtykke fra dig)

2.2.3 Søgeadfærd på vores hjemmeside (cookies). Kun til udarbejdelse af statistik, som bl.a. kan bruges til at forbedre opbygningen af vores hjemmeside.

Hvis du ønsker af slette eller blokere cookies, kan du anvende nedenstående vejledning:
http://minecookies.org/cookiehandtering

 

2.3 KATEGORIER AF PERSONOPLYSNINGER

Vi behandler oplysninger som eksempelvis:

  • Navn
  • Adresse
  • E-mailadresse
  • Telefonnummer
  • CPR-nummer – indsamles kun i de tilfælde der er krav om offentlig registrering, eksempelvis ved indregistrering af nummerplader
  • CVR nr.
  • Bankoplysninger – i de tilfælde hvor der er returnering af beløb
  • En scannet kopi af underskrift i forbindelse med aftaleindgåelse
  • Evt. behandling af datainformation fra TELEMATICS

2.4 BEHANDLINGSGRUNDLAG

Vi behandler dine personoplysninger som beskrevet ovenfor baseret på følgende behandlingsgrundlag:

  • For at kunne opfylde vores kontrakt, samarbejdsaftale mv.
  • For at kunne overholde gældende lovgivning
  • Hvis det følger af en tilstrækkelig legitim interesse
  • Hvis vi har fået samtykke til at behandle oplysningerne

2.5 VIDEREGIVELSE AF DINE PERSONOPLYSNINGER

Vinderup Maskiner A/S videregiver eksempelvis oplysninger til:

  • Producenten der anvender oplysningerne til at oprette garantien
  • SKAT/Registreringsmyndighederne af køretøjer - nummerplade
  • Forsikringsselskab - skadeanmeldelse
  • Inkasso eller retslige instanser
  • Finansieringsselskaber
  • Øvrige koncernforbundne selskaber

2.6 HVOR DINE PERSONOPLYSNINGER STAMMER FRA 

Oplysninger som Vinderup Maskiner A/S indsamler stammer enten fra:

a. Den registrerede, det vil sige dig selv

eller

b. Fra tredjepart, i de tilfælde der indberettes til myndigheder i Danmark

 

2.7 VORES OPBEVARING AF DINE PERSONOPLYSNINGER

Vinderup Maskiner A/S opbevare dine oplysninger sikkert og fortroligt.
Vi opbevarer personoplysningerne i den tidsperiode, hvor formålet med opbevaring af oplysninger er relevant. Dvs. som udgangspunkt 10 år for både salgs- og værkstedshistorik samt for reservedele og øvrige serviceydelser. Efter denne tidsfrist vil dine personoplysninger blive slettet fra vores systemer. Dog kan data gemmes yderligere hvis Vinderup Maskiner A/S vurderer at data stadig er relevant.

 

2.8 DINE RETTIGHEDER SOM REGISTRERET

Det følger af databeskyttelsesforordningen, at du har en række rettigheder i forhold til vores behandling af oplysninger om dig.  Ønsker du at gøre brug af dine rettigheder, bedes du rette henvendelse til os på følgende e-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. rettigheder er som følger:

  • Indsigtsret: Du har ret til at få indsigt i de oplysninger vi behandler om dig
  • Ret til berigtigelse: Du har ret til at få tilrettet urigtige oplysninger om dig selv
  • Ret til sletning: I særlige tilfælde har du ret til at få slettet oplysninger om dig, inden tidspunktet for vores almindelige generelle sletning indtræffer.
    Vinderup Maskiner A/S vurderer ud fra den individuelle anmodning, om sletning af persondata kan lade sig gøre, eller om det vil være til hindre for videre behandlingen af kundens køb og opfyldelse af forpligtigelse herunder
  • Ret til begrænsning af behandling: Du har visse tilfælde ret til at få behandlingen af dine personoplysninger begrænset. Hvis du har ret til at få begrænset behandlingen, må vi fremover kun behandle oplysningerne – bortset fra opbevaring – med dit samtykke, eller med henblik på at gældende retskrav overholdes
  • Ret til indsigelse: Du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger. Du kan også gøre indsigelse mod behandling af dine oplysninger til direkte markedsføring
  • Ret til at få udleveret oplysninger (dataportabilitet): Du har i visse tilfælde ret til at få udleveret dine personoplysninger i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format
  • Tilbagekaldelse af samtykke: Hvis behandlingen af dine personoplysninger er baseret på dit samtykke, har du til enhver tid ret til at tilbagekalde dit samtykke. Din tilbagekaldelse vil ikke have betydning for lovligheden af behandlingen foretaget inden din tilbagekaldelse af dit samtykke

Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på www.datatilsynet.dk.

 

2.9 KLAGEVEJLEDNING TIL DATATILSYNET

Er du utilfreds med måden, vi behandler dine personoplysninger på, kan du rette henvendelse til os som dataansvarlig, hvorefter en konkret vurdering af forholdet vil blive fortaget. Alternativt er det ligeledes muligt at rette henvendelse til Datatilsynet. Du finder deres kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk

Denne hjemmeside benytter cookies til at huske dine indstillinger og til statistik