fbpx
daenno
  • Facebook
  • Google Plus
  • Youtube
   

VM LOADER PÅ YOUTUBE

Vi laver løbende videooptagelser af vores VM Loader minilæssere. Du kan se dem her på siden eller på vores youtubekanal

VM LOADER YOUTUBEKANAL

 

 


 

VM LOADER HØSTDEMONSTRATION

Demonstration af VM Loader 1050 LX/C til læsning af halmballer.

 


 

VM LOADER REKLAMEFILM

VM Loader reklamefilm - den uden knofedt!

 


 

VM LOADER POWERGEAR

Denne video viser en test og anmeldelse af VM Loader 1033, lavet af Maskinbladets PowerGear. PowerGear videoen demonstrerer loaderen i landbrugs
relaterede omgivelser, og viser at loaderen er velegnet til netop dette formål. Hvad videoen ikke viser, er at læsseren er brugbar i mange forskellige brancher bl.a. også til entreprenørarbejde, minkfarme, stutterier mv.

OBS: Siden da er der kommet en ny og forbedret udgave af model 1033LX/C.

 


 

VM LOADER MED SILOKLO

Videoen viser VM Loader 1033LX brugt til udmugning i kostald. Det ses her, hvor nemt det er at manøvrere VM Loader 1033LX på selv smalle steder, grundet læsserens leddelte styring. Læsseren er påmonteret siloklo, som passer til det pågældende arbejde. VM Loader 1033LX/C kan bruge de fleste VM Loader redskaber og kan dermed blive en multifunktionel minilæsser, som kan tilgodese mange forskellige behov. Udvalget af redskaber til VM Loader modellerne er stort, faktisk er der ikke grænser for, hvilke arbejdsopgaver du kan udføre med en VM Loader minilæsser.

OBS: Denne video viser en ældre udgave af VM Loader 1033LX, der er sidenhen kommet en ny og forbedret model.

 


 

 VM LOADER MED HALMGREB

I videoen vises princippet i VM Loader hands-free redskabsmontering, hvor du kan påsætte og skifte redskaber uden at forlade kabinen. Dette udføres ved hjælp af loaderes joystick funktion og det specialudviklede kombisystem mellem loaderen og redskabet. På loaderen i denne video påmonteres et VM Loader halmgreb tilpasset loaderen og behovet for løftekraft. Som det ses i videoen kan VM Loader 1033LXC håndtere rundballer med stor sikkerhed og stabilitet.

OBS: Denne video viser en ældre model af VM Loader 1033LX. Der er sidenhen kommet en ny udgave af VM Loader 1033LX.

 


 

VM LOADER MED KOST OG SALTSPREDER

I denne video vises VM Loader 1033LXC med lukket kabine påmonteret VM Loader Kost og tilhørende saltspreder. I videoen demonstreres påsætning af redskaberne, som kan justeres inde fra loaderen. Det ses tydeligt, at VM Loader 1033LX/C med det rette udstyr er velegnet til brug i bybilledet og til kommunale behov. 

OBS: Videoen viser en udgået model, der er sidenhen kommet en ny VM Loader 1033LXC.

 

 

 

 

 

_
 

 

 

 

 

  

 

 

 

        
 
 

Denne hjemmeside benytter cookies til at huske dine indstillinger og til statistik